tisdag 23 november 2010

Dag 9: bevarad viktnedgång

Dag 9: 67,7 kg

Dag 1: 69,5 kg

-1,8 kg

Blev faktiskt jätteglad över vikten trots att det inte är nån ändring sen förra veckan, för jag har inte gått upp över helgen! Trots att jag varit rätt liberal med maten. Visserligen gick jag säkert upp lite men kompenserade det genom nyttigmaten igår. Men ändå, jag är kvar på 67-nånting idag tisdag =)

Shit vilket slöseri med livskvalitet när jag var typ 15 år, 168 cm då med, och hade tjockångest när jag vägde 59 kg. Femtionio kilo. Pyttelite. Snacka om störd. Såg en blogg om en tjej som också är 168 cm och hon väger 51 kg, det är en pro-anablogg (för anorexia) så hon är väldigt missnöjd. Suck. Jag låter säkert dubbelmoralig nu som gnäller över vikten trots att jag är normalviktig. Kanske ska sluta gnälla så mycket.

Men det vore faktiskt skönt att ha lite mer marginal än några enstaka kilon innan jag klassas som överviktig. För att inte tala om hur skönt det vore om alla kläderna i garderoben satt bra och var sköna, inte bara de 20% som är i mjuka material...

2 kommentarer:

  1. Bra kämpat!
    När du pratar om sockerfri, menar du då endast godsaker? Eller har du dragit ner på bröd, pasta, ris och liknande produkter?

    Idag har du bara 20 dagar kvar, kommer gå jättebra! :)

    SvaraRadera
  2. Tack!! =) Främst godsaker som godis, glass, chips. Andra kolhydrater ryker främst för att jag käkar lågkalori och prioriterar protein och fett.

    SvaraRadera