måndag 18 april 2011

Falafelmiddag

Middag idag blev falafel, keso, gurka, guacamole och aubergine- och kikärtsröra.

Livsstilsförändring..?

Tänk om jag inte skulle äta godis på vardagar FOREVER istället för att ha godisfria månader då och då. Där kan vi snacka om livsstilsförändring. Shit vad stort att tänka att jag ALLTID ska tacka nej till fredagsfikat och inte bara när jag har sockerfria perioder. Yikes. Aldrig köpa den där 200 g Marabou som bara kostar 10 kr med kundkortet den här veckan...

Kanske detta som är skillnaden mellan tjocka och smala. Tjocka kanske har väldigt svårt att föreställa sig att vara utan chipspåsen på fredagen. För en smal person kanske det är självklart att det inte kan ätas chips varje fredag. Sen tillkommer ju bulle på fredagsfikat / kvällsgodisbit / äkta grädde i maten / läsk istället för Ramlösa osv, så det är inte bara chips som är enda onyttiggrejen. Tjockisen kan inte vara utan nån av dem (eller tackar nej till hälften, känner sig duktig och kompensationsäter ikapp senare), smalisen tackar nej till alla de här vardagsonyttigheterna.

Kanske är inget godis etc (bullar, snacks) nånsin på vardagar skillnaden mellan mig som 58 kg och mig som 68 kg. Inte för att 58 kg är nödvändigt, lagom dvs 62-63 kg är gott nog.