onsdag 8 december 2010

Chips efter träning? Nej tack!

En annan bra grej med träning, i alla fall för mig, är att jag inte är sugen på skitmat efteråt. No way att jag vill paja den bra känslan genom att goffa onyttigheter. Funkar säkert så för fler också. Så om man nu inte tränar så kanske man inte blir övertygad av att "man mår så bra!" som hurtbullar tjoar, utan det kanske är mer motiverande att man faktiskt på riktigt inte vill käka massa skit efteråt. Nu funkar väl inte alla likadant, men värt att testa i alla fall.

Jag fick nåt citrusryck nu efter passet och satte i mig en apelsin, en mandarin och en halv grapefrukt. (Och lite annat småplock: tre köttbullar, nån deciliter fisksoppa och lika mycket yoghurt.)

Vad väger jag?

Ingen vägning än, har sovit hos pojkvännen och ingen våg där. Men imorgon så. Nästan en vecka utan vägning är lång tid när man är viktfixerad. Ärligt talat känns det lite stört att jag bryr mig så mycket; har jag liksom inte fler viktigare saker i mitt liv?! Känns nästan pinsamt. Men förmodligen kommer inte det hindra mig från att kasta mig upp ur sängen på morgonen och springa till badrummet...

Hoppas förstås på 65-nånting. Fast det känns rätt skumt, har inte vägt 65-nånting på så länge, fast jag har skött mat och motion så jag borde gått ner några hekton sen sist. Jaja, får se.