måndag 22 november 2010

7 dagar utan socker

Sju dagar utan socker avklarade (och snart åtta). Var riktigt sugen på glass och godis igår men stod emot.

Helgen blev inte direkt nyttig för det blev en del extragrejer istället för att äta godis. Nötter och smörgåsar som jag inte hade ätit annars, bara för att inte falla för godissuget. Men det var en ok helg matmässigt.

Image and video hosting by TinyPic

Motivationen att hålla sockerfritt är bra fortfarande men jag är inte så motiverad till att skära ner på maten så pass mycket som -1 kg/vecka kräver. Mer realistiskt är ett halvkilo i veckan. Jag kör på och gör mitt bästa. Bra att det är måndag, ätit rätt lite, brukar inte ha några problem med att äta bara halva dagsbehovet på just måndagar. Ägg ägg ägg och så en normal middag.

Varit duktig och promenerat min runda på 35 minuter varje lunch förra veckan och så en långpromenad i höstslasket i lördags på ca en timme, så det blev lite extra motion (totalt ca 4 tim promenad) utöver mina tre träningspass. Har inte vägt mig men gissar att jag gått upp något hekto jämfört med förra vägningen. Men det är fine, har förlikat mig med att det är ett steg tillbaka under helgen och sen två steg fram under veckan. Ska väga mig imorgon.

1 kommentar:

  1. Sv: Precis. Man tror ju typ aldrig att man själv ska råka ut för något :/

    Härligt med sju dagar utan socker :)

    SvaraRadera