torsdag 2 december 2010

Matprat och skitreklam

Inte så farligt hungrig just nu faktiskt (har annars varit sjukt hungrig non stop sen igår). Har inte käkat middag än. Dagens mat:

frukost: ägg, ost, kaffe med mjölk, en tugga smörgås med leverpastej
lunch: ägg, ost, kaffe med mjölk
mellanmål: päron, kaffe med mjölk
före träning: kycklingfilé med tomatsås, några cashewnötter, keso, liten bit lchf-pizza

Tror jag kommer käka en halv avocado med matyoghurt och caviar. Passa på att äta liten middag när jag ändå inte är så farligt hungrig.

Är nog lite nervig inför imorgon också, tänkte väga mig. Har en känsla av att jag inte gått ner, kanske till och med gått upp...

Alltså vad är det för sjuk reklam som jag såg precis, för en Dove-deo, som ska minska den stubbiga känslan?! Tjejen i reklamen säger "nu kan jag känna mig mer självsäker". Aha ska självkänslan påverkas om man har stubbiga armhålor? Måste nog vara nåt fel på mig för jag har stubbiga armhålor i detta nu och jag känner mig helt normal.. Läste nånstans att 90% av all reklam som riktar sig mot kvinnor går ut på att man ska förändra nåt på sig. Ok om man nu vill ha fylligare ögonfransar eller whatever, men jag tror jag tar mig friheten att på insidan må lika bra utan nån "förbättrande" produkt.

Sen kan vi ju snacka om varför jag slavar under kroppsidealen när jag inte gillar ytlighet och att man ska må dåligt över skitsaker. Anar en viss dubbelmoral här...

Men nu middag.

Träningsvärk

Har skaplig träningsvärk här:

Image and video hosting by TinyPic

Trapezius heter det där stycket ryggmuskel. Älskar bodycombat, grym ryggträning.

Ge mig friterad scampi, pronto!

Hungrig… Hungrigare än vanligt.

Igår blev jag bjuden på lunch och avvek från min vanliga lunchrutin (=ett ägg, lite ost, frukt, mjölk för totalt max 250 kcal).

Thaibuffé.

*skräckfilmsmusik*

Kan lätt bli upp emot 1500 kcal om jag får härja fritt.

Bestämde i förväg att det fick bli max två friterade saker (såna där puffiga scampi, fläskfilé och kyckling som är skitgoda), bara lite ris och ingen efterrätt. Höll mig till det och åt mest wokade grönsaker, lite ris, en friterad kycklingbit, gryta med wokad biff och ingen kladdkaka (fast den såg väldigt god ut).

Vet inte om det är inbillning men nu tycker jag att jag är hungrigare än förut. Det är som att magen vaknat och bara ”Va kan man få thaibuffé?!” och vägrar bli nöjd och mätt på ägg och ost.