onsdag 16 mars 2011

Sjukt trött på att vara ätstörd...

Sockerfritt alltså och mer protein och nyttiga kolhydrater. Bönor och gröt. Shit vad jag åt i söndags… Fixade det alltså inte (att inte överäta). Blev väl en för stor utmaning att ha en nyttig dag sista dagen före en 30 dagars sockerfri period. Lördag var en okej dag matmässigt.

Jag vill aldrig mer överäta! Det enda roliga var frukosten, mycket av det andra var typ tvångsätande.

Vägde 63,6 kg i lördags. Vill ner till 62. Vill se 62:an inom två veckor!! Fått komplimanger om att jag ser smalare ut. Det vill jag ha kvar. Min kropp vill jag ha kvar. Vill inte bli tjock. Har tänkt hålla mig på ca 1500 kcal per dag veckan ut för att kompensera för söndagen.

Skulle jag diagnostisera mig själv så skulle jag säga en form av bulimi. Det mest kända vid bulimi är nog att kompensera med kräkningar, men bulimi i sig betyder hetsätande i kombination med kompenserande beteende som kan vara allt från att spy till att svälta sig till att motionera överdrivet.

Jag sköter mig för det mesta och mår bra, men när jag väl trillar dit och hetsar känns det som en form av självskadebeteende. Mår så himla dåligt när det händer. Nu pratar jag inte om en vanlig ätardag. En hetsardag går ut på att bara äta. Äta och varvat med tid där jag väntar på att kunna äta igen.

Jag vill aldrig mer överäta igen!