måndag 2 maj 2011

Smalbyxor

Känner mig smal :) Är glad att jag har vett att uppskatta det. Annat var det när jag var fjortis och vägde 57 kg och tyckte jag var fet för att jag inte vägde 55 kg (idiot).. Haft på mig mina första smalbyxor som var för små för att användas några år sen. Nu är de på gränsen till för stora. Skiljer 8-9 kg mellan nu och då. Känns konstigt att de varit för små. Har ett till par smalbyxor, ett par med noll stretch i stl 36. Tror jag kan ha dem om nåt kilo. Men kommer inte deppa ihop om de inte passar för så viktigt är det inte. Men de får gärna passa för de är inte bara smalbyxor, de är snygga också :)

Ungefär såhär ser de ut, vida ben men tajta i midjan och rumpan. Aningens för tajta i dagsläget.

3 kommentarer:

 1. Va kul att du fått på dina smalisar ! Det är lycka att kunna få på sig något man inte längre kunnat ha. Tyvärr har jag inga såna byxor, så får väl åka in till stan o köpa mig ett par.

  Sv: Ah. Ja när du säger det så, så låter det fullständigt rätt. Bara så chockad.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du känner så :) känns som att du börjar bli sams med dig själv, bra kämpat!

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen, känner mig lite fånig som förundrat tittar i spegeln femtioelva gånger per dag, men det känns så roligt och overkligt... :)

  Tack! Jo jag är minst lika glad för att skallen är på bättringsvägen som för smalbyxorna. Tror att det kanske går hand i hand.

  SvaraRadera