måndag 7 mars 2011

Extremdieten gav utdelning, hej trean

1 januari: 68,1 kg

7 mars: 63,8 kg

-4,3 kg

Inte mer än rätt, ungefär så känns det. Måste vägt närmare 65 kg efter förra helgen med överätningen och har nu gått ner ungefär 1 kg när jag ätit ca 1500 kcal per dag en hel vecka och tränat fem hårda pass. Har ingen direkt superglädje över trean, inte som över fyran, den var jag superglad över. Smådepp på grund av långvarig energibrist kanske. Men nu blir det mer mat för mig. Känner fortfarande för att räkna men nu blir det ca 1700 kcal istället.

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat! :) Jag tror inte du ska vara rädd att äta "för mycket" någon dag i veckan, utan det gör nog istället att förbränningen inte sänks.

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Normalt ätande är fine, det är bara störda ätandet jag inte gillar (det där ätandet som bara fortsätter trots att jag är mätt, nästan mätt-illamående, men äter för att jag redan ätit massor och "det ändå är kört" etc).
  Men jag käkar rätt lite såna här gånger, jag vet, haha. Det är inte klokt att äta bara sin basalförbränning plus leva aktivt liv, inte konstigt att jag blir depp. Så nu ska jag äta mer :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att komma under 64! :D Grattis!

  SvaraRadera