måndag 14 februari 2011

Helgen gick ganska braHelgen gick faktiskt rätt bra. Ganska bra. Räknade inte, men känns som det blev helt ok balansdagar. På Mello-kvällen i lördags blev det normal portion mat och dessert, en handfull chips och några godisar. På kalaset igår söndag blev det rätt liten portion mat och normalstor tårtbit. Dock åt jag rätt mycket godis före kalaset som jag nog inte åt för att det var gott utan mest bara för att. Inte så bra. Men efter kalaset åt jag inget mer, precis som jag hade bestämt. Bra.

Fick kommentarer om att jag ser smalare ut =)

Är rädd för att gå upp, vill absolut inte gå upp.

Är jätteglad för att kläderna sitter kännbart lösare =)

Känner att jag nästan MÅSTE räkna kalorier för att inte gå upp.

Hoppas på att det kommer gå bra att sluta räkna kalorier snart utan att råka äta för mycket. Mitt mål för denna vecka är att vara viktstabil dvs 64,5 kg vid vägning på fredag. Det kan vara ok med 64-nånting, men helst inte 65 kg. Räknar inte med att gå ner nåt, eftersom jag ökat maten från ca 1500 kcal till 1700 kcal och det blir nog ingen träning i veckan. Hoppas det ska gå bra ändå.

2 kommentarer:

  1. Åh va härligt det måste kännas att vara så nära sitt mål! Duktig du är:) Visst är det skönt att ha koll när man räknar kcal. Men man kan väl inte räkna hela livet...
    Skrattade gott åt din kommentar om att "ryggfläsket" försvunnit! :))))

    SvaraRadera
  2. Ja ska erkänna att det känns både ovant och underbart. Men blir säkert skaplig utmaning att stanna kvar här nere. Å ryggfläsket får gärna hålla sig fortsatt borta... =)

    SvaraRadera