torsdag 2 december 2010

Matprat och skitreklam

Inte så farligt hungrig just nu faktiskt (har annars varit sjukt hungrig non stop sen igår). Har inte käkat middag än. Dagens mat:

frukost: ägg, ost, kaffe med mjölk, en tugga smörgås med leverpastej
lunch: ägg, ost, kaffe med mjölk
mellanmål: päron, kaffe med mjölk
före träning: kycklingfilé med tomatsås, några cashewnötter, keso, liten bit lchf-pizza

Tror jag kommer käka en halv avocado med matyoghurt och caviar. Passa på att äta liten middag när jag ändå inte är så farligt hungrig.

Är nog lite nervig inför imorgon också, tänkte väga mig. Har en känsla av att jag inte gått ner, kanske till och med gått upp...

Alltså vad är det för sjuk reklam som jag såg precis, för en Dove-deo, som ska minska den stubbiga känslan?! Tjejen i reklamen säger "nu kan jag känna mig mer självsäker". Aha ska självkänslan påverkas om man har stubbiga armhålor? Måste nog vara nåt fel på mig för jag har stubbiga armhålor i detta nu och jag känner mig helt normal.. Läste nånstans att 90% av all reklam som riktar sig mot kvinnor går ut på att man ska förändra nåt på sig. Ok om man nu vill ha fylligare ögonfransar eller whatever, men jag tror jag tar mig friheten att på insidan må lika bra utan nån "förbättrande" produkt.

Sen kan vi ju snacka om varför jag slavar under kroppsidealen när jag inte gillar ytlighet och att man ska må dåligt över skitsaker. Anar en viss dubbelmoral här...

Men nu middag.

1 kommentar:

  1. Tack för din fina kommentar?
    Är det någon anledning till att du väger dig lite då och då? Och inte en speciell veckodag? Nyfiken :)

    SvaraRadera