tisdag 5 februari 2013

Lite mindre fixering, good for me yay

Känns som det börjar bli lite bättre med vikttankarna, de har inte varit lika framträdande senaste veckan (därav stiltjen på bloggen haha). Det är ett bra tecken för när jag bryr mig om annat i livet så blir jag automatiskt mindre viktfixerad. Och att vara viktfixerad är typ på plats nr 1156 på Ger-äkta-glädje-i-livet-listan så det är ju bra att jag fokuserat på annat för omväxlings skull.
Inte bra för bloggen men bra för mig alltså.

Har inte räknat kcal och vägt mig på ett tag. Träningen går bra, har lyckats köra ett extra pass i veckan (så totalt tre pass per vecka nu) sen januari. Promenaderna har stannat av senaste veckorna; vet att det inte finns dåligt väder bara dåliga kläder, men känner bara SUUUCK över att gå ut i grå slasksnö med tillhörande blötsnöfall dessa dagar.

Älskar de här sopporna, de är goda och så kan man stoppa i lite vad som helst för att göra dem mer mättande. I tomatsoppan brukar jag stoppa i bönor och toppa med keso. Keso är oväntat gott i soppor.
Fick en kommentar som fick mig att funderaöver matlagning.

Det är totalt uteslutet för mig att laga mat som tar längre tid än 10 minuter när jag kommer hem på kvällen. Äter nästan alltid något jag lagat i förväg (en-två gånger i veckan går det jättebra att laga storkok av nån röra, lasagne, gryta eller dylikt och äta av den eller frysa in) eller något färdigt som jag pimpat till. 

Men no way att jag ställer mig och lagar mat när jag trillar in dödshungrig efter jobbet eller träningen. Lika mycket no way på att laga klassisk barnmat typ makaroner med köttbullar/falukorv/fiskpinnar, det är inte mat som jag kan leva på :P Sen om man har ungar så får man väl laga det för deras skull om de prompt ska ha sånt skräp. Men för min egen del gillar jag inte barnmat.


5 kommentarer:

 1. モールトスカーナファクトリーア
  ウトレットについて
  の最も印象的なことはそれは買い物天国緑トス
  カーナの丘翼パー
  ムビーチのワースア
  ベニューに設定さ
  れているそれはグッチグループの多くを
  収容するためだけでなくグ
  ッチスーパーアウトレ
  ットとして知られるかもしれないということですラベル

  Feel free to surf to my web page - ミュウミュウ 財布 メンズ

  SvaraRadera
 2. 靴はファッショナブルな女性
  のワードローブに大きな重要性を持っている

  my blog :: miu miu 財布

  SvaraRadera
 3. グルメアドベンチャの香港料理トラ
  ベル

  my web site - miumiu 財布

  SvaraRadera
 4. As compared to a result, all of can have an adequate amount
  energy to go ahead and on climbing hilly. Sometimes the information is just too technical and goes over board.
  These types of people now come in a wide stove
  of colors. Adidas also gives you the latest designs suitable
  for an golfer of nearly any generation. http://wiki.eusaar.
  net/index.php/User:GOEAlethe

  SvaraRadera
 5. Precis hittat hit men lite för sent ser jag! :(

  SvaraRadera