torsdag 20 januari 2011

+1,5 kg. Tjusigt. Not..

1 januari: 68,1 kg

20 januari: 67,1 kg

Totalt: -1 kg (men +1,5 kg sen förra vägningen)

Drygt en vecka sen vägde jag 65,6 kg och det är inte konstigt att den fina siffran är puts väck efter förra helgens totala urspårning (åt så mycket att jag blev dålig i magen). Men det är fine, gissar att jag inte gått upp så mycket ”egentligen”; brukar mystiskt nog gå upp när jag har träningsvärk och det har jag i hela kroppen idag. Eller så mystisk är det inte, man samlar på sig vätska vid träningsvärk. (Varför vägde jag mig egentligen? Kände ju att vågformen inte var det bästa. Men whatever.)

Image and video hosting by TinyPic

Är lite trött på att bollas runt på 65-67 kg som jag gjort senaste månaderna. Det är helt klart överätningarna som ställer till det för mig. Ska inte göra nåt särskilt (ingen panikbantning) utan bara köra på med mina rutiner (äggfrukost, ägglunch, lunchpromenad) och göra mitt bästa att komma ihåg att det är puckat att överäta.

Image and video hosting by TinyPic

I övrigt är jag rätt trött just nu, det har varit strul på alla viktiga plan i livet. Har just haft kris i förhållandet (löste sig), väldigt mycket på jobbet (inte så mycket att göra åt det, det är bara jobba av bäst man kan) och för mycket träning (är instruktör och har tagit på mig lite för mycket pass på sistone). Så jag är inte direkt på topp just nu. Får tänka aktivt på att inte ta till mat som tröst, som jag råkade göra förra helgen. Och sluta tycka synd om mig själv och vara glad för allt som är bra istället (jag har en lovely pojkvän, jag har ett jobb att gå till, min dröm om att bli instruktör är uppfylld). Tack och hej.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Det är så spännande att väga sig men man får nog hålla sig till 1 gång i veckan. För mig brukar vikten pendla upp och ner lite beroende på vätskenivån och har man då + på vågen så kan man bli så deppig.
  Keep up the good work, Beach 2011 kommer med stormsteg! :)

  SvaraRadera
 2. Äsch då :( men du kommer snart tillbaka till 65något, jag vet att du fixar det!

  Ge inte upp!!

  SvaraRadera
 3. Ta det lungt och ta det dag för dag. Försök reflektera över det dåliga beteendet, du mår ju dåligt utav det. Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för pepp :) Himla svårt det här med mat på helger alltså...

  SvaraRadera