torsdag 9 december 2010

Dag 25 av 30 sockerfria dietdagar

Dag 1: 69,5 kg

Dag 25: 65,7 kg

-3,8 kg

Wow. Vad lite jag väger. Har inte vägt så här lite på länge. Är jätteglad att jag fick se 65:an!

Fast är mer hungrig än ohungrig om dagarna. I eftermiddags (före träningsmaten) funderade jag på när jag var mätt sist och kom fram till att det var i tisdags kväll, två dagar sen alltså. Sen tisdags har jag alltså inte varit mätt. För vem blir mätt på 200 kcal liksom (=vanlig frukost eller lunch).. Och gårdagens middag, en gäng citrusar och en barnportion mat efter ett hårt träningspass, nope inte mätt då heller (hade svårt att somna pga hungern). I vanliga fall är jag mätt efter varje måltid. Well vill man vara viktfixerad dietare så får man lida pin.

Lite positiva saker då.

(Det negativa är alltså att vara hungrig och skämmas över att jag inte är vettig nog att äta mig mätt utan halvsvälter för att snabbare bli smalare.)

Jo bra saker:

- Jag ser smalare ut om midjan. Gick förbi en spegel igår och noterade det. Mätte midjan imorse och det blev 72 cm på smalaste stället (5 cm ovanför naveln) utan att jag drog in magen. Tror jag brukar hamna på 74-75 cm annars.
- Fem par byxor sitter mycket bättre, varav tre par som jag inte ens kunde använda en månad sen för att de var helt för små.
- Känner mig mer fit på träningen, känns bra att kolla i spegeln.

Måste säga att ovanstående punkter gör mig jätteglad. Det är jätteroligt att jag börjar närma mig min bravikt. Lääänge (ett år..?) sen jag var där.

2 kommentarer:

 1. Wow :) gu vad duktig du är!
  Skönt att se lite inlägg igen, trodde nästan du hade svimmat av efter din dag med ca 1200kcal, jag tycker inte det känns så nyttigt att du äter så lite (även om det bara är en lite period)
  Hur ska du göra sen när du nått din bravikt?
  För du kan ju inte var hungrig resten av livet :(
  Ska du fortsätta vara sockerfri efter 30 dagar, du är snart där :)
  Lova att du tar hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Tack jag lever haha =) Men det är sant, 1200 kcal är inte nåt vidare bekvämt även om jag inte tror att det är hälsovådligt. Nej nej, det ät självklart inget jag gör varje dag. Mitt mål framöver är i stort sett bara att behålla vikten. Plan: inte köpa godis etc på eget bevåg. Då skär jag alltså bort drygt 95% av allt onyttigt jag äter. Hoppas det ska räcka.

  SvaraRadera