tisdag 9 november 2010

Skönt med vanlig nyttig vardag i morgon

Eh bara för att jag skrev så där i söndags så åt jag mer (godis dessutom) på kvällen. Så söndag blev inte direkt en bra matdag.

Konferensresan gick ok fast kunde så klart gått bättre: höll maten rätt måttlig men åt mycket fika (kladdkaka med grädde, sockerkaka, vetebröd och fem småkakor). Men det blev helt klart mer mat än normalt. Ballade inte ur på frukostbuffén och det var ju bra, men annars äter jag bara ca 150 kcal till frukost så det är klart att det inte blivit lika bra matdagar som om det varit vanlig vardag.

Har inte vägt mig sen torsdags och har ingen direkt lust att göra det heller. Det är självklart för att jag misstänker att den inte kommer visa minus.

En bra grej i alla fall: hade en skitdag med försenade tåg och snöslask och storm, hela resan hem fantiserade jag om kanelbullar, choklad, glass... Funderade seriöst på att köpa två B&J-burkar (var jättesugen på två olika), bulle, wienerbröd, lösgodis...köpte lösgodis, knappt 2 hekto, och en liten bägare B&J (sån där 150 ml som finns på Pressbyrå). Alltså bra att jag inte köpte the whole shebang. Mindre bra att jag ändå köpte grejer.

Tröst.
Belöning.
Jag vet.

Kollar på Vänner. Monica ser fin ut, smal midja. Hon är ju anorektisk i vissa säsonger men här ser hon bra ut. Jessica Biel är ju tokgorgeous också, älskar den här bilden på henne. Säkert photoshoppad, men ändå. Bra inspirationsbild.

Image and video hosting by TinyPic

Nu börjar Biggest Loser. Är glad att jag inte ser ut så där. Mycket mer jobb. Borde inte ens gnälla över det här, bara -5 kg så skulle jag vara jättenöjd. 62-63 kg till mina 168 cm är bra.

Får se, jag kanske väger mig i morgon. Lika bra att veta. Onyttig helg, två onyttiga jobbdagar... Hoppas jag inte gått upp alltför mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar