lördag 9 april 2011

Fram med köksvågen...

Så imorgon blir det kaloriräknande igen alltså, som jag bestämde förut. Men bara imorgon söndag. Behöver verkligen en nyttig söndag i ryggen. Runt 1500 kcal. Annars har det gått rätt bra med maten i veckan. Haft andra saker för mig och andra saker att tänka på än matfixering. Och det är ju bra, inte så ofta det händer, alltså att övriga delar av livet lyckas få mer utrymme i min hjärna än tankar på mat och vikt. Bara tacka och ta emot och hoppas det håller i sig ett tag till. Hoppas jag inte utmanar ödet genom att räkna kalorier imorgon.




Känns bra i kroppen. Är så glad att jag inte väger 68 längre. 63-64 känns bra, eller upp till 65 kan det väl vara, vet inte riktigt för jag vill hellre inte veta och ha en bra känsla än att veta säkert och riskera att siffran är högre än jag tror (siffer- och viktfixeringen sitter i). Men jag ska väga mig nästa fredag har jag tänkt.

Skriver ju inte så ofta om träningen för det är ingen större variation där: lunchpromenader på ca 30 minuter varje vardag, nån promenad på helgen med och så 3-4 pass i veckan varav 2 pass styrka och 1-2 pass tuff kondition. Räknat ut mitt dagsbehov till 2200-2300 kcal, så håller jag 1700 kcal i en vecka går jag ner runt ett halvkilo.

Men whatever, trivs med rätt bra med kroppsläget som det är nu ändå så jag har inte bråttom åt 62-hållet (62 = målvikt), får ta den tid det tar.